top of page

Compassionate Summit 2022

1-2-3-4 decembrie, Online

CSPC, în parteneriat cu Compassionate Mind UK și Compassionate Mind Italia, prezintă a doua ediție a Compassionate Summit, patru zile de conferințe online care reunesc cei mai mari experți internaționali în domeniu. 

Pentru cursanții CSPC, prețul conferinței este redus cu 10%, folosind codul promoțional: AKCQD8C657. 

Toate detaliile despre eveniment și înscriere sunt disponibile aici: https://compassionatesummit.com/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Compassionate Summit, ajuns la a doua ediție, este un eveniment online dedicat în întregime Terapiei centrate pe compasiune (CFT) și numeroaselor sale aplicații în domeniul clinic și al cercetării.

 

Terapia centrată pe compasiune a fost dezvoltată de Prof. Paul Gilbert, un psihoterapeut de renume mondial, și a devenit una dintre cele mai promițătoare și eficiente abordări terapeutice pentru tratamentul psihopatologiilor grave, inclusiv psihoze și tulburări de alimentație.

 

Compassionate Summit adună cei mai importanți experți și cercetători din lume în CFT pentru a-și împărtăși datele de cercetare, viniete clinice, practici de meditație, diferitele aplicații clinice ale CFT în combinație cu alte abordări terapeutice importante. Scopul constă în crearea unei rețele de clinicieni care să poată integra principiile CFT în propria lor activitate și să deschidă calea către noi aplicații ale CFT.

 

Summitul se va întinde pe o perioadă de patru zile și va începe cu un atelier introductiv în Terapia centrată pe compasiune, condus de Prof. Paul Gilbert, Dr. Nicola Petrocchi și Dr. Hannah Gilbert.

 

Următoarele două zile vor fi dedicate discuțiilor și workshop-urilor experiențiale care le vor oferi participanților șansa de a fi la curent cu aplicațiile teoretice și practice ale CFT pentru promovarea bunăstării (prin prisma bio-psiho-socială) și tratarea diferitelor tulburări clinice.

 

Ultima zi a summit-ului va fi dedicată cercetării: un apel pentru lucrări va fi adresat comunității academice, astfel încât să colecteze cele mai promițătoare studii în CFT și să ofere cercetătorilor ocazia de a-și prezenta datele unui public larg de clinicieni.

 

Compassionate Summit este deschis tuturor psihologilor, psihoterapeuților, psihiatrilor, medicilor, consilierilor, profesorilor și practicienilor de mindfulness, profesorilor de yoga, educatorilor, managerilor, liderilor de grup, studenților în psihologie și medicină, care sunt interesați să aducă o abordare plină de compasiune asupra muncii lor.

Vă așteptăm!

Compassionate-Summit-2022-1.png
bottom of page